16.2.2009

Hiihtolomakuulumisia

Tässä on päästy kirjoittamatta pimeästä loskasta keväisiin aurinkohankiin. Jee!!! Elämässähän tapahtuu ja sattuu koko ajan, mutta aika ei riitä näköjään raportoimaan.
Nyt on hiihtoloma alkamassa, mikä on tietysti hienoa, mutta aika näyttää menevän aika tarkkaan rakennusprojektin parissa. Tontille tuli viime viikolla kaivuri, joka on tehnyt siellä useamman päivän hommia. Tällä viikolla pitäisi vielä tulla paalutusfirman ja sitten perustusten tekijät. Ja talo tulee tasan viiden viikon päästä! Viime aikoina on haalittu kokoon kaikenlaisia työkaluja, joita tuntuu kertyvän hirmuisen paljon. Lauantaina ostoksilla mukaan tarttui myös jo ensimmäiset tapetit!

Lapset kasvavat. Kaksoset "aikkkkku" ja "aulllla" (omien sanojensa mukaan) puhua pälättävät. Ovat oikein meidän aurinkoja. Aikkkkku hokee "hali, hali" ja tulee kädet ojossa halimaan. Aullllla sanoo "tyli" ja tulee rutistamaan. Myös isosiskoja. Tuntuu, että nämä opettavat taas sitä, että tärkeintä on halata.

Jk. Kirjoitin tämän jo hiihtolomalla 16.2 mutta julkaisen vasta nyt 17.3. Oliskohan tullut kiire johonkin koneelta ja sitä myöten joku sulkenut blogin silloin viimeksi?.